Tee sovelluksen pikakuvakkeesta vähemmän näkyvä

Voit tehdä sovelluksen pikakuvakkeen vähemmän näkyväksi lapsen Android-laitteella.

Voit tehdä pikakuvakkeesta vähemmän näkyvän seuraavalla tavalla:

1. Avaa Kaspersky Safe Kids lapsesi laitteella, joka on jo määritetty ja valmisteltu.
  2. Valitse sovellusvalikosta kohta Sammuta sovellus.
  3. Anna My Kaspersky -tilisi salasana ja keskeytä suojaus usean minuutin ajaksi.
  4. Siirry kohtaan laitteen AsetuksetEsteettömyys.
  5. Napauta Asennetut sovellukset ja valitse Kaspersky Safe Kids.
  6. Anna tarvittaessa Kaspersky Safe Kids -salasana.
  7. Napauta Kaspersky Safe Kids -pikakuvakeasetuksen nimeä kääntämättä kytkintä päälle.
  8. Napauta käytössä olevan asetuksen vieressä olevaa kohtaa Lisää vaihtoehtoja tai KSK_AppsGames_settings -painiketta.
  9. Määritä leiman näyttöasetukset:
    • Valitse haluamasi pikakuvakkeen sijainti
    • Pienennä leiman koko minimiarvoon
    • Valitse Piilota, jos ei käytössä
    • Aseta leiman läpinäkyvyys maksimiarvoon
  10. Palaa Kaspersky Safe Kidsiin.
  11. Valitse sovellusvalikosta kohta Sammuta sovellus.
  12. Jatka lapsesi laitteen suojausta.